Ποιοι είμαστε

MANTOHELLAS_LOGO-(1)

H Manto Hellas ιδρύθηκε το 1976 από τον Αριστοτέλη Μαντόγλου. Η επιχείρηση ξεκίνησε σαν βιοτεχνία απορρυπαντικών γενικής χρήσης παράγοντας έναν περιορισμένο αριθμό προϊόντων. Με το πέρασμα του χρόνου ο αριθμός των προϊόντνων αυξήθηκε φέρνοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία στην εταιρία. Το 2004 μετονομάστηκε σε Μαντόγλου Ν & ΣΙΑ Ο.Ε.

Σήμερα, η Manto Hellas παράγει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων η οποία καλύπτει όλες τις ανάγκες του επαγγελματία αλλά και του νοικοκυριού. Έτσι, έχει καθιερωθεί ως μια δυναμική και αξιόπιστη εταιρία με στόχο την συνεχή ανάπτυξή της.

Έχοντας το όραμα της ανάπτυξης η εταιρία διεύρυνε τους τομείς αναφοράς της και επεκτάθηκε στον χώρο των ειδών αυτοκινήτου φέρνοντας σε αυτόν την ποιότητα της Manto Hellas. Έτσι μπορείτε να βρείτε παραφλού, απιονισμένο νερό, απορρυπαντικά αυτοκινήτου και πολλά άλλα είδη τα οποία φέρουν την υπογραφή Manto Hellas.

Θα βρείτε τα προϊόντα μας σε super market, βενζινάδικα, αποθήκες. Έτσι, τα προϊόντα μας είναι προσιτά όχι μόνο από επαγγελματίες του χώρου.